/ Allmänt /

Rottnest Island

I lördags åkte vi äntligen ut till Rottnest Island! En ö utanför Perth. Som allt annat här borta såg även Rottnest ut som ett paradis. Vattnet är så otroligt blått och kristallklart! Vi hyrde cyklar och cyklade runt på ön, stannade och snorklade och åt lunch på stranden innan vi tog färjan hem igen. En perfekt dag helt enkelt! 

Igår åt vi våra älskade våfflor till brunch på vårt favorit-café "Dome" och sen spenderade vi dagen i Perth. På eftermiddagen åkte vi till Ikea! Det såg PRECIS ut som Ikea gör hemma i Sverige så det kändes verkligen som att jag var hemma. Passerade även bokhyllan "Ljusterö" så då kändes det ännu mer som hemma! Köpte med mig lite svensk godis och glass-formar till killarna så att de kan göra egna isglassar! 

Idag var jag ledig och åkte som vanligt till "Dome" och drack kaffe, åt frukost och läste bok. Jag älskar den lilla stunden jag har bara för mig själv på måndagar! Sen har jag också tränat och tvättat några tvättar med kläder och annat småfix. Kom precis hem från middag i Perth med Maike. Vi pratade om hur mycket vi kommer sakna varandra när vår tid här i Australien är slut...vi har så mycket gemensamt och har så roligt tillsammans! Skönt att Tyskland inte ligger så långt borta. 

Bilder ifrån Rottnest 




Det här är en Quokka. Det är ett litet djur som är släkt med kängurun och som ENDAST lever på Rottnest Island, ingen annanstans i hela världen! De var inte rädda för oss utan kom fram och hälsade! 

Quokka