/ Allmänt /

Roadtrip dag 2

Idag började vi med att äta frukost på vårt mysiga lilla hotell. Kvinnan som äger hotellet hade dukat upp med jättgod frukost i den lilla matsalen. Alla gäster äter vid samma bord, men vi var uppe så tidigt så det var bara vi och en annan äldre kvinna som åt frukost tillsammans. Den kvinnan och ägaren berättade för oss vad de tyckte att vi skulle se och göra nere i Margaret River så vi fick lite tips och råd. 

Idag har vi besökt två stycken grottor, i den ena gick vi en guidad tur och den andra klättrade vi ner i på egen hand med hjälmar och ficklampor. Mycket spännande! Sen åkte vi ner till den sydligaste spetsen av WA och såg när Södra Ishavet mötte Indiska Oseanen! 

Vi har också besökt en glassfabrik och  en chokladfabrik. Frammåt kvällen kom vi äntligen hem till hotellet igen och sedan gick vi ner till stranden och åt en trevlig pizza-middag i solnedgången! Även denna dag har varit fullspäckad av saker att göra. Imorgon åker vi hem till Perth igen men innan vi åker hoppas vi att få se fler fantastiska platser! Det är jätteskönt att resa med Maike, vi båda älskar att se den vackra naturen och omgivningarna som finns här och vi har så mycket gemensamt att prata om hela tiden så det blir aldrig tråkigt att sitta i bilen långa sträckor! :) 

Frukosten i morse

Påväg ner i grottan. Vi var där så tidigt så vi fick hela grottan för oss själva!!!

Jewel Cave. Det var här inne vi gick den guidade turen. Denna grotta var upplyst så inga pannlampor behövdes. Detta är den störta grottan i hela WA. Den var sååå vacker och häftig! 

Jewel Cave


Jewel Cave


Jewel Cave

Där de två haven möts! 

Vår lunch. Fish and chips (det finns överallt här) 

Utsikten från vår middag. Det är Busselton Jetty man kan se på bilden. Den är 1.8 km lång, den längsta av sitt slag på södra halvklotet! 
#1 / / Mamma:

Smakade ni något gott på glass- eller chokladfabriken?

Svar: Jag tog kolaglass ❤️❤️
soffaniperth.blogg.se

#2 / / Mamma:

Såg att ni fick Vegemite till frukost😉

#3 / / [email protected]:

Kul att du hittat en så bra kompis därborta! Vilka upplevelser du får, läskigt att vara själva i en grotta?! 😨

Svar: Jaa det var lite läskigt faktiskt 😅❤️
soffaniperth.blogg.se

#4 / / Anonym:

Åh! Va gott!

#5 / / Pappa:

Mysigt! Ser du några (segel)båtar på havet? Puss ❤️